over WZ MEDIA

image0

Wie is Wilco Zonneveld?

Vanaf mijn vijftiende wist ik, Wilco Zonneveld, het zeker: ik word sportjournalist. Daarom trok ik de stoute schoenen aan en stuurde een mailtje naar de lokale omroep. Zij konden een jongen van die leeftijd goed gebruiken. En zo was daar het begin van mijn journalistieke carrière. Vanzelfsprekend volgde de aanmelding bij de School voor Journalistiek in Utrecht. Op die opleiding kreeg ik de kans met veel onderwerpen aan de slag te gaan.

Zo maakte ik een hyperlocal. Hierbij verzorgde ik de nieuwsvoorziening voor mensen uit een bepaalde streek of gemeente. Ook liep ik stage op de redactie van PSV. Een uitdagende stage waar ik ontzettend veel leerde. Ik hield de website up-to-date met het laatste nieuws. Schreef verhalen voor de fanmagazines. Hield social media bij tijdens wedstrijden. Al met al een periode waar ik heel veel kon doen.

Uiteindelijk studeerde ik in 2020 met genoegen af aan de School voor Journalistiek. Ik verliet de speeltuin waar je van elke glijbaan mocht glijden. De grotemensenwereld in. Voor mij betekende dat de oprichting van WZ media. Opzoek naar opdrachtgevers waar ik mooie bijdrages aan ga leveren. Zo maak ik verschillende verhalen over het reilen en zeilen in de Formule 1. Net zoals ik wekelijks op de Brabantse sportvelden te vinden ben om te kijken wat zich daar allemaal afspeelt.

Wie weet produceer ik binnenkort ook voor jou een mooi item. Ik sta open om mooie samenwerkingen te sluiten. Ook als onderwerpen buiten de sportsector vallen, lever ik graag een goed product af.

Meer informatie? Neem gerust contact op!